teacher-4727940_1920

Mini Bio

Oνομάζομαι Μανουσιάδου Νατάσα και έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στο αντικείμενο της κοινωνικής εργασίας σε προπτυχιακό επίπεδο, της διεθνούς διοικητικής των επιχειρήσεων με κατεύθυνση το διεθνές μάρκετινγκ σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Επίσης, ολοκληρώνω τις σπουδές μου σε προπτυχιακό επίπεδο στο εξ' αποστάσεως πρόγραμμα ψυχολογίας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Κατέχω δίπλωμα Συμβούλου Συνθετικής Κατεύθυνσης από το Ψυχολογικό Κέντρο Χανίων, τριετούς φοίτησης και δίπλωμα life coaching από το Athens Coaching Institute Ltd. Συμμετείχα σε επιμορφωτικά προγράμματα ειδίκευσης στο digital marketing και Social Media, digital Marketing – Google Adwords, στις δημόσιες σχέσεις, στο μάρκετινγκ και στις τεχνικές πωλήσεων, στον επιχειρησιακό σχεδιασμό με την εκμάθηση του ERP Soft1. Γνωρίζω το αντικείμενο της ποσοτικής έρευνας σε βάθος και διαθέτω γνώσεις χρήσης του SPSS για ποσοτικές αναλύσεις.

Διαθέτω δεκαετή πείρα στην εξ αποστάσεως διδασκαλία προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών με στόχο την κατανόηση της ύλης του μαθήματος, την προετοιμάσία τους στις εξετάσεις κάθε εξαμήνου, καθώς και την καθοδήγηση και επίβλεψη (supervising) στις γραπτές τους εργασίες. Έχω συνεργαστεί και συνεργάζομαι με μεγάλα φοιτητικά φροντιστήρια για την διδασκαλία μαθημάτων διοίκησης επιχειρήσεων και μάρκετινγκ. Επιπλέον, από το 2017 μέχρι σήμερα, προσφέρω υποστηρικτική εκπαιδευτική και συμβουλευτική καθοδήγηση σε φοιτητές που σπουδάζουν σε εξ αποστάσεως προπτυχιακά και μεταπτυχιακά τμήματα του ΕΑΠ, σχετικών με το αντικείμενο της διοίκησης επιχειρήσεων.

10
ΕΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
9500
ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
400
ΦΟΙΤΗΤΕΣ
6
ΕΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΜSTUDY

Το ΝΜSTUDY αποτελεί έναν εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό διαδικτυακό χώρο για φοιτητές, οι οποίοι σπουδάζουν σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο σε σχολές διοίκησης επιχειρήσεων, μάρκετινγκ και κοινωνικών - ανθρωπιστικών επιστημών. Οι υπηρεσίες παρέχονται μόνο με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, καθώς το ΝΜSTUDY είναι μια online επιχείρηση παροχής εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και δεν διατίθεται φυσική έδρα γραφείου. Ωστόσο, η προσωπική επαφή μας τηρείται καθώς έχετε τη δυνατότητα να με καλέσετε και να κλείσουμε ένα διαδικτυακό ραντεβού μέσω SKYPE για να κάνουμε την πρώτη συνάντηση γνωριμίας.

ANAΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Εκπαίδευση

Πτυχίο Κοινωνικής Εργασίας

ΑΤΕΙ Αθήνας 2005-2011

Πρακτική άσκηση σε κέντρο ψυχικής υγείας και ΚΑΠΗ

Πτυχιακή εργασία με θέμα "Κατάθλιψη παιδιών και εφήβων" - βαθμολογήθηκε με άριστα

ΠΜΣ Διεθνή Διοικητική των Επιχειρήσεων

ΑΤΕΙ Πειραιά 2012-2014

Διπλωματική Εργασία " Οι παγκόσμιες καμπάνιες cause related marketing και η ανταπόκρισή τους από το Ελληνικό καταναλωτικό κοινό. Η περίπτωση "Together for child vitality" Unilever"  βαθμολογήθηκε με Άριστα.

Δίπλωμα Συνθετικής Συμβουλευτικής

Ψυχολογικό Κέντρο Χανίων 2017 – 2020

Πτυχιακή εργασία με θέμα: Δεξιότητες Επικοινωνίας στην Οικογένεια: οι σχέσεις γονέων-παιδιών, βαθμολογήθηκε με λίαν καλώς.

Πτυχίο Ψυχολογίας

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου 2015– 2021

Ολοκλήρωση σπουδών σε εξέλιξη, Πτυχιακή εργασία "Η επίδραση της χαμηλής συναισθηματικής αυτορρύθμισης στην ποιότητα ζωής παιδιών και εφήβων με τραυματικές εμπειρίες."

Life coaching

Παρακολούθησα πρόγραμμα εκπαίδευσης στο life coaching

Συμβουλευτική στην εκπαίδευση και στα παιδιά

Παρακολούθησα σεμινάριο ειδίκευσης στη συμβουλευτική στην  εκπαίδευση και στα παιδιά στο ΕΚΠΑ

Επιμόρφωση σε τομείς μάνατζμεντ και μάρκετινγκ

Digital marketing - Google Adwords
Digital marketing and Social Media
Επιχειρησιακός σχεδιασμός – Εκμάθηση λογισμικού Soft1
Εισαγωγή στις ενοποιημένες διεργασίες και εισαγωγή στο σύστημα ERP SAP
Σύγχρονα Εργαλεία Διοίκησης Επιχειρήσεων

Εργασιακή Εμπειρία

Εκπαιδευτικός κοινωνικών διοικητικών επιστημών
Από το 2017 εργάζομαι ως εκπαιδευτικός ενηλίκων στον τομέα κοινωνικών και διοικητικών επιστημών με συνεργαζόμενα πανεπιστημιακά φροντιστήρια, ενώ παράλληλα διαθέτω το διαδικτυακό χώρο https://nmstudy.com/ για την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε φοιτητές.
Κοινωνική Λειτουργός - υποστηρικτικό μέλος ψυχοκοινωνικής ομάδας σε ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο
Συμμετείχα σε ομάδα ψυχοκοινωνικής στήριξης εφήβων με διαταραχή αυτιστικού φάσματος χαμηλής λειτουργικότητας.
Κοινωνική λειτουργός -Υπεύθυνη Ψυχοπαιδαγωγικού κέντρου
Βασικές αρμοδιότητες: Λήψη κοινωνικού ιστορικού, ένταξη του παιδιού σε πρόγραμμα θεραπειών λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ειδικής αγωγής, ψυχολόγου. Ενημέρωση γονέων για τη διαδικασία έκδοσης γνωμάτευσης για ειδικές θεραπείες για το παιδί. Το 2014 -2015 ανέλαβα ως Υπεύθυνη του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου,, αρμοδιότητες οργάνωσης και διοίκησής του για την εύρυθμη λειτουργία του.
Κοινωνική λειτουργός - Συντονίστρια κοινωφελούς έργου
Βασικές αρμοδιότητες: Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού και επίβλεψη εργασιών, οργάνωση και διαχείριση κοινωφελούς έργου.
Untitled design

“Η κατάκτηση ενός στόχου απαιτεί επιμονή, προσήλωση, καθοδήγηση. Η καθοδήγηση σε όλη τη διάρκεια των σπουδών σου για την επιτυχή ολοκλήρωση των μαθημάτων σου είναι ο δικός μου στόχος.”

Μανουσιάδου Νατάσα, Founder NMSTUDY

Φόρμα επικοινωνίας

Αν χρειάζεσαι περαιτέρω πληροφόρηση για το αν θα μπορούσα να σε αναλάβω. Στείλε μου το μήνυμά σου στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα σου απαντήσω άμεσα.

el
el